Fat Burner
Vysoko účinná kombinácia látok L-karnitínu, synefrínu, kofeínu a zeleného čaju, ktoré podporujú spaľovanie tukov a stimulujú metabolizmus. Ideálny doplnok počas redukčných diét, ale aj vo chvíľach únavy a psychického vyčerpania.
Kategória: | Doplnky stravy |
---|
Balenie: 60 kapsúl
Predpokladaná doba užívania 1 balenie: 30 dní
Odporúčaná denná dávka: užite 2x denne 1 kapsulu, najlepšie 30 minút pred raňajkami a obedom. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
Obsah látok v dennej dávke (2 kapsule)
Extrakt zeleného čaju - 400 mg
L-karnitín tartrát - 300 mg
Kofeín - 200 mg
Extrakt z kôry Biele vŕby - 100 mg
Extrém z koreňa zázvoru - 20 mg
Extrakt citrus aurantium (95% synefrínu) - 10 mg
Extrakt čierneho korenia - 10 mg
Chróm (z inaktívnych kvasníc) - 200 mcg
Zloženie: Extrakt zeleného čaju, L-karnitín tartrát, rastlinná kapsula z Hypromelóza (HPMC - Empty Hard capsule from hypromelóza), bezvodný kofeín, extrakt kôry Biele vŕby, protihrudkujúce látky: stearát horečnatý a oxid kremičitý, extrakt koreňa zázvoru, extrakt citrus aurantium ( obsah 95% synefrínu), extrakt čierneho korenia, chróm (z inaktívnych kvasníc).
Upozornenie: Doplnok stravy. Obsahuje kofeín, nevhodné pre registrovaných športovcov. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace matky. Ukladajte mimo dosahu detí.
Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť uvedená na obale.
Alergény: Výrobok neobsahuje alergény uvedené v Prílohe II Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 1169/2011 v platnom znení.
GMO: Výrobok v súlade s požiadavkami Nariadenie (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín
Ionizácia: Výrobok nebol ošetrený pomocou ionizujúceho žiarenia, ako je definované v Smernici Európskeho parlamentu a Rady č. 1999/2 / ES v znení Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.
Výroba je certifikovaná podľa ISO 22000: 2018
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.